Cum s-a comportat Andrei Gheorghe înainte de a muri

Scutaru Cristina / 20 Martie 2018 / 22:43 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ultima persoană care l-a văzut pe Andrei Gheorghe a făcut câteva declarații.

O persoană care lucrează la un supermarket de unde omul de radio obişnuia să îşi facă cumpărăturile a stat de vorbă cu el vineri şi a relatat în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" că ultima dată când l-a văzut Andrei Gheorghe era schimbat.

[citeste si]

"Venea singur la cumpărături sau însoţit de alte persoane, m-a ajutat şi cu sfaturi... Sunt paznic la un supermarket. El era discret cu viaţa lui, eu i-am vorbit de mine, el prefera să nu vorbească, ultima dată era total schimbat. Mi s-a părut abătut, nu era domnul Andrei pe care eu îl ştiam. L-am văzut vineri. Mi s-a părut că nu se purta aşa cum se purta de fiecare dată, nu ştiu ce să zic, avea o pereche de ochelari care îi acopereau toată faţă. Eu l-am văzut de câteva ori pe el cu fosta sa soţie... Ea era palidă şi abătută, mai slabă, părul nu era la fel de bogat... Ultima dată am avut o discuţie scurtă, cum merge treaba la locul de muncă, îmi aduc aminte că mi-a povestit la un moment dat că are un cal şi era atât de pasionat când vorbea, fiica lui făcea echitaţie", a relatat paznicul în emisiunea "Agenţia VIP", citat de Spynews.

Ce a zis Brancu

"Marina Almăşan a spus că Andrei Gheorghe s-a aştepatat să fie refuzat, era resemnat...el căuta să îşi găsească locul în profesie, devenise uşor trist, spun oamenii care l-au cunoscut. Se simţea nedreptăţit de o lume pentru care a oferit multe lucruri", a spus Cristi Brancu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26