Cum îți faci singur delicioasele McNuggets, acasă. Rețeta savuroasă explicată pas cu pas

Sursa foto: captură video YouTube Nicko's Kitchen
Sursa foto: captură video YouTube Nicko's Kitchen

Ți-e dor de delicioasele McNuggets de la McDonald's? Ei bine, este timpul să dai drumul la aragaz și să te apuci de treabă. Le poți face singur, acasă. Iată rețeta explicată de un bucătar.

Ingrediente

- 3 bucăți piept de pui

- un ou

- o lingură de sare

- 126 g făină de porumb

Aluat

- 236 ml apă

- un ou

- două linguri de muștar

- o lingură de usturoi praf

- o lingură de ceapă pudră

- o lingură de piper

- o lingură de sare

- 64 g de făină de porumb

- 128 g făină simplă

Vezi și: Cum îți faci singur înghețată McFlurry, acasă. Ai nevoie de 3 ingrediente

Cum se prepară

Cum îți faci singur McNuggets, acasă. Rețeta savuroasă. Începeți cu trei bucăți de piept de pui dezosat, fară piele. Taie-le şi pune-le într-un blender, adăugând o lingură de sare şi un ou. Mixează compoziţia până ce consistența devine jumătate de pastă, jumătate de "pui măcinat".

Cum îți faci singur McNuggets, acasă. Rețeta savuroasă. Într-un bol separat adăugați 128g de făină de porumb și, odată ce puiul este gata, umeziţi-vă mâinile și modelaţi delicioasele forme de nuggets. Acestea se scufundă în făina de porumb, se scutură excesul și se pune deoparte pe o tavă, potrivit rețetei prezentate de un bucătar amator, pe canalul de YouTube "Nicko's Kitchen".

Cum îți faci singur McNuggets, acasă. Rețeta savuroasă. Este timpul să pregătiţi aluatul. Într-un bol mare, se amestecă 236 ml de apă, un ou, două linguri de muștar, câte o lingură de usturoi, ceapa pudră, piper și sare. Apoi, adăugaţi şi 64 g de făină de porumb şi 128 g de făină obișnuită şi amestecaţi bine cu un tel. Daţi fiecare nugget prin acest amestec, aşezându-l pe fiecare pe o tavă. Dă-le la congelator pentru o oră.

Cum îți faci singur McNuggets, acasă. Rețeta savuroasă. Când sunt gata, este timpul să le prăjiţi. Puneţi prima mână, prăjiţi cinci minute şi încă cinci minute lăsaţi delicioasele gustări să se odihnească, după care prăjiţi încă patru minute. Scurgeți bine excesul de ulei şi serviți imediat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel