Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Cum faci rântaș de făină pentru mâncăruri. Pașii simpli

Vrei să faci rântaș de făină pentru a îngroșa anumite mâncăruri pe care le prepari? Iată cum trebuie să procedezi. 

Ai nevoie de grăsime (unt) și făină, în cantități egale, o cratiță mică și o lingură de lemn.

Pornește aragazul și pune cratița pe focul setat la temperatură medie spre mică, scrie sodelicious.ro. Pune untul și amestecă ușor până când se topește. Adaugă treptat făina, cântărită în prealabil. Amestecă continuu pentru ca făina să se încorporeze fără să formeze cocoloașe.

După ce făina este încorporată, trebuie să mai gătești rântașul câteva minute Când rântașul are culoarea dorită, ia-l de pe foc. Dacă vrei să fie alb, atunci nu trebuie să-l ții prea mult pe foc.

Vezi și: De ce să pui un vas cu zahăr ars, fierbinte, în frigider. Trucul care te ajuă enorm!

Ouă "Jana". Rețetă românească plină de savoare

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.23
YesMy