Cum explică Stelian Tănase dispariția 3X3 din grila de programe Realitatea TV

stelian-tanase
stelian-tanase

Anul acesta, emisiunea 3X3 a dispărut din grila Realitatea TV pentru că, spune Stelian Tănase,  nu vrea să fie condiționat de niciun politician.

“În momentul în care ei încep să evite să apară la televizor pentru că au anumite socoteli, interese de partid, interesele lui de ministru sau ce este el, e foarte complicat să te plimbi după el o săptămână, să-i dai 30 de telefoane ca să afli vineri seară la 10 că nu mai vine.”, a spus Tănase, citat de Pagina de Media.

”Sunt foarte mulți realizatori de televiziune, iar lista a rămas aceeași. Sunt acei 10 -15 politicieni de care suntem toți interesați: președintele, primul-ministru, membrii guvernului și câțiva lideri de partid. Acești oameni primesc zeci de cererei. Telefonul lor sună de dimineață până seara.

În situația asta normal că el își alege unde se duce. Ceea ce acum 10 ani nu se întâmpla. În ’98 – ’99, când am început eu să fac televiziune eram eu, Tucă și Călinescu. Astăzi, probabil că sunt 30 sau chiar 50 de realizatori care sună miniștri și-i invită la televiziune. Și probabil că ei se duc acolo unde vor ei.”, a mai spus el

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel