Cum comunică Adriana Bahmuțeanu cu Prigoană: Doar așa se poate...

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre fostul soț și relația pe care o are cu acesta în prezent

"Nici acum nu dorește să comunice cu mine foarte mult. Îi trimit notificări, hârtii prin curier, doar așa se poate comunica cu el. Mi-aș dori să am o comunicare mai bună în interesul copiilor, dar din păcate nu dorește și asta mi se pare, la fel, faptul că trăim în România și că legislația nu e bine pusă la punct, mi se pare că e un lucru care ar trebui schimbat pentru că, de exemplu, eu m-am lovit în practică de hachițele sistemului judiciar. 

"Am avut plângere din partea fostului meu soț pentru grup infracțional organizat"

De exemplu, dacă tu, ca părinte, dorești să mergi la un  psihoterapeut cu copilul tău, nu poți decât dacă celălalt părinte îți dăacordul. Și dacă asta nu se întâmplă te mai trezești și cu  plângeri penale pe la poliție. Eu am avut, de exemplu, o plângere din partea fostului meu soț pentru grup infracțional organizat. A trebuit să merg la poliție împreună cu  doctorul și cu psiholoaga care m-a ajutat cu  copiii. A trebuit să dăm cu subsemnatul pe la poliție vreo 2 ani de zile și să avem dosar penal.

S-a rezolvat până la urmă – ne-au dat neînceperea urmăririi penale – dar nu a fost o perioadă ușoară pentru că, vezi, vrei ca mamă, ca părinte, să îți ajuți copilul cu tot ceea ce poți. În momentul în care te lovești de refuzul celuilalt părinte, la noi nu e ca în țările  civilizate să primeze interesul copilului. Nu, la noi e așa, la mica înțelegere. Dacă unul vrea și altul nu vrea, "La revedere!", a spus Adriana Bahmuțeanu pentru ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel