Cum a fost Corneliu Vadim Tudor la un pas să piardă BAC-ul

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a povestit pentru ziarulring.ro, cum a fost la un pas să nu intre în examenul de bacalaureat din pricina unui profesor care-i făcea zile negre.

Corneliu Vadim Tudor a fost aproape să rateze Bacalaureatul. Europarlamentarul a dat BAC-ul în iunie 1967 şi a ajuns cu peripeţii la examen fiind nevoit să se mute de urgenţă de la "Sf. Sava" la Liceul Mihai Eminescu din Bucureşti.

"Eu am dat BAC-ul în iunie 1967, la Liceul Mihai Eminescu din Capitală, deşi făcusem Liceul la Sf. Sava. A trebuit să mă mut de urgenţă pentru că al meu coleg de bancă s-a sinucis din cauza profesorului de fizică. A venit Procuratura, a anchetat o sinucidere prin spânzurătoare. Eu le-am spus anchetatorilor că din cauza acelui profesor s-a sinucis. Profu' de fizică m-a luat la ochi şi îmi dădea numai nota 2 la fizică. Dacă rămâneam la Sf. Sava, riscam să pierd anul, riscam să pierd ciclul de 11 clase, că aşa era pe-atunci. Aşa că, de urgenţă, m-am mutat la Liceul Eminescu şi acolo am dat bacalaureatul", a spus Corneliu Vadim Tudor.

Vadim Tudor a mai spus că a fost  coleg cu Corina Chiriac şi Sorin Roşca Stănescu, însă nu și-a luat meditatori pentru că nu avea nevoie. "Eu am fost un copil minune, la şase ani aveam caiete de versuri", a mai adăugat Corneliu Vadim Tudor pentru ziarulring.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel