CT Popescu: Traian Băsescu a câștigat războiul din USL

ctp
ctp

CT Popescu spune că Traian Băsescu a câștigat din războiul  din USL, iar domnul Ponta s-a dovedit a fi un  prost jucător politic. Din punctul de vedere al senior-editorului Gândul, atât Ponta, cât și Antonescu au pierdut în urma acestui comportament live de schimburi de replici, în urma acestui  bâlci.

"Domnul Traian Băsescu a ieșit să ne anunțe că dânsul este cel care conduce Guvernul României, și mai mult, dânsul este cel care conduce USL", a declarat CT Popescu la RTV.

"Sunt două mesaje de putere pe care nu putea să piardă ocazia domnul Băsescu să le lanseze. Ce a spus dânsul clar cu subiect și predicat la conferință: Nu se rupe USL, și a spus-o cu o siguranță care vine în contrast desăvârșit cu agitațiile din ultimele zile venite din interiorul  USL. Deci domnul Ponta și domnul Antonescu au schimbat directe la figură în ultimele zile și au reușit să furnizeze o imagine de neseriozitate, o imagine de nesiguranță, de instabilitate milioanelor de alegători pe care i-au avut acum un an. Au titrat televiziunile dumneavoastră: se rupe USL, explozie, și acum vine domnul Traian Băsescu, relaxat, râde și spune că USL nu se rupe. Dânsul se situează deasupra domnilor Ponta și Antonescu în imaginea publică".

"Război va fi în continuare, mesajele fac parte din  strategia domnului Băsescu. Dânsul a câștigat în acest război. Domnul Ponta s-a dovedit un prost jucător  politic, că dacă știa că nu este în stare să meargă cu această acciză până la capăt cu Traian Băsescu  nu trebuia s-o lanseze pe piață și nu trebuia să o încarce cu atâta mesaj și cu atâta semnificație, pentru ca apoi să dea înapoi".

Despre faptul dacă ar fi câștigat cineva, CT Popescu este de părere că au pierdut și domnul Antonescu și domnul Ponta. "Ponta și Antonescu nu țin seama nicio clipă de oamenii pe care îi au în spate și care i-au adus la putere prin acest comportament. Nu aveau voie să ajungă live la aceste schimburi de replici, la aceste amenințări, la tot acest bâlci, nu aveau voie, dacă se gândeau la oamenii care i-au votat. Nu se gândesc. Cel care câștigă este domnul Traian Băsescu care adună în clipa de față capital politic".

Despre anunțul premierului de a oferi un ajutor Republicii Moldova la sfârșitul acestui an, CT Popescu este de părere că acest anunț poate însemna că "Domnul Ponta începe să se gândească la posibilitatea, s-ar putea să fie silit la un moment dat,  să candideze la președinție. Acest gest către Republica Moldova poate să însemne câștigarea bunăvoinței  sutelor  de mii de votanți cu cetățenie română din Republica Moldova. Poate fi un semn.

De asemenea, faptul că a ținut să consemneze întâlnirea sa cu domnul Sorin Oprescu,  care oricând poate fi o soluție care că nu-l oblige pe domnul Ponta să candideze la președinție și în același timp PSD să aibă un candidat pe care să-l poată sprijini, altul decât Crin  Antonescu, și acesta este  un mesaj", a mai declarat CT Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel