ADEVĂRUL despre căsătoria Cristinei Pocora. MĂRTURISIREA făcută de soțul ei

Dan Cruceru a povestit cum este Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt PNL, dincolo de scena politică. De asemenea, jurnalistul a mărturisit și cum a cunoscut-o pe soția lui.

"A fost atracție încă de la inceput. Apoi s-a transformat în dragoste adevărată, Într-o dragoste matură, inteligentă, bazată pe comunicare și pe o sumedenie de planuri construite împreună pentru o viitoare familie.

Le-am avut pe toate, de la fluturași în stomac, la certuri de îndrăgostiți și la declarații de dragoste interminabile, la o căsătorie civilă inedită (Cu câteva zile înainte de ziua mea de naștere, în 2009, am plecat în Spania, la Sevilla. În dimineața lui 12 iunie, ne-am trezit, ne-am privit și am zis "Hai să ne căsătorim!". Și asta am făcut! 

VEZI ȘI: Pocora, defilare de modă de SENZAȚIE-FOTO


Avem multe planuri pentru familia noastră. De exemplu, poate la anul, pe vremea asta, Sophia (fetița noastră) va avea un frățior. Deși se spune că bărbații inteligenți fac fete! Așa că nu m-ar mira că, pe lângă Sophia, Cristina, mama mea și soacra, să apară o a cincea persoană de sex feminin în viața mea", a declarat Dan Cruceru pentru Ziare.com.

Jurnalist a povestit și cum a cunoscut-o pe cea care i-a devenit soție: "De pe "teren". Eram jurnalist în zona politicului și ne intersectam ocazional. În vara lui 2007, într-o deplasare mai relaxată la mare, am reușit să stăm mai mult de vorbă. De abia prin toamnă, însă, am reușit să pun la punct un plan de a o convinge să accepte o invitație din partea mea la o cafea. A acceptat și, de atunci, n-a mai scăpat de mine".

"Eu m-am căsătorit cu Cristina Pocora, iar ea cu Dan Cruceru. Cu femeia, respectiv ea cu bărbatul din mine. Nu cu politicianul și nici cu jurnalistul. Ca să ai o relație de lungă durată, să întemeiezi o căsnicie e nevoie de mai mult decât de o funcție trecătoare într-un anumit domeniu", a punctat Dan Cruceru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel