Criza coronavirusului în România. Primarul Toma, puternic semnal de alarmă: Siguranța alimentară a României, în mare pericol!

Primarul Constantin Toma de la Buzău trage un semnal de alarmă în privința alimentației românilor în perioada crizei COVID - 19.

”România în pericol! Europa și toată lumea este aproape în prag de blocaj fizic. Siguranța alimentară a României este în mare pericol!
România importă aproape orice în agricultură și peste 70% din mâncare!


S-a înființat prin Hotărâre de Guvern, Banca de Gene a României pentru legumicultură, floricultură, plante medicinale și aromatice, la Buzău și domnul ministru Adrian Oros blochează funcționarea sa.


Cel mai bun ministru al agriculturii de după 1990, Petre Daea a creat 19 programe de revitalizare a agriculturii și alimentației în România, creându-se condițiile necesare pentru siguranța alimentară a românilor.


Rog pe toți politicienii români responsabili să-și dea mâna, pentru salvarea țării, pentru că dacă de Coronavirus se mai poate scăpa, de foame niciodată!


Atașez două articole difuzate de curând care ne-au cutremurat:


- unul publicat de "Ferma Media Group" și unul publicat de fostul ministru Petre Daea.


Să luăm aminte și să dovedim dragi politicieni că suntem români!


https://www.agroinfo.ro/.../atentie-romania-fermierii-desfaso... https://www.facebook.com/1748952812064420/posts/2313122665647429/?sfnsn=mo”, a fost mesajul lui Constantin Toma, primarul Buzăului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel