Cristina Stoica Ivanciuc, 14 decembrie. Actorii de la Nottara îi urează "La mulți ani"

Pe 14 decembrie este aniversarea actriţei Cristina Stoica Ivanciuc. Cu acest prilej, iubitorii teatrului îi urează un călduros "La mulți ani".

În anul 1992, Cristina Stoica Ivanciuc a absolvit Academia de Teatru şi Film din Bucureşti, secţia actorie, la clasa profesorilor Olga Tudorache şi Adrian Pintea. În facultate a interpretat numeroase roluri: Gittel – Doi pe un balansoar de William Gibson; Alison – Priveşte înapoi cu mânie de John Osborne; Elena Andreevna – Unchiul Vanea de A.P. Cehov; Irina – Trei surori de A.P. Cehov; Maria Sineşti şi Irina Ruscanu – Jocul ielelor de Camil Petrescu; Miţa Baston – D'ale Carnavalului de I.L. Caragiale; Miranda – Furtuna de William Shakespeare; Kate – Îmblânzirea scorpiei de William Shakespeare; Julieta – Romeo şi Julieta de William Shakespeare; Maria Stuart – Maria Stuart de Friedrich Schiller; Medeea – Medeea de Sofocle.

Din anul 1993, Cristina Stoica Ivanciuc este actriţă a Teatrului Nottara, unde a putut fi văzută în spectacole cum ar fi: Arşiţa şi viscolul de Mihai Ispirescu, regia: Dominic Dembinski (1993); Puricele în ureche de Georges Feydeau, regia: Horaţiu Mălăiele (1993); Sub zodia turnătorului de Jean-Claude Carriere, regia: Octavian Greavu (2003) Scandal la operă de Ken Ludwig, regia: Petre Bokor (2005), Opera de trei parale de Bertolt Brecht, regia: Diana Lupescu (2009), Marina şi Hoţul de Valeria Monetti, regia: Laurenţiu Calomfirescu (2012).

În această stagiune o puteţi revedea în montarea lui Petre Bokor, Scandal la Operă! de Ken Ludwig. În rolurile interpretate, pe care le-a creat cu credinţă şi adevăr, ea a reuşit să transmită, printr-o mobilitate corporală deosebit de expresivă şi printr-o rostire lipsită de ostentaţie şi emfază, sentimente complexe, de iubire, pasiune sau tristeţe, împreună cu un fel de a fi feminin şi tandru.

La aniversarea zilei de naştere, în această frumoasă lună dominată de sărbătoarea Crăciunului, colegii din Teatrul Nottara îi urează un sincer La Mulţi Ani!, sănătate, împliniri personale şi profesionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel