EXCLUSIV  Cristian Grețcu și Silviu Petcu, interviu la ”Jungla Urbană” cu Harbuz - video

Rodica Mitu / 14 iun 2018 / 16:13 Salveaza PDF Comentarii
Cristian Grețcu și Silviu Petcu, interviu la ”Jungla Urbană” cu Harbuz - video
Descriere foto: Cristian Grețcu și Silviu Petcu, interviu la ”Jungla Urbană” cu Harbuz - video

Duminică, invitații emisiunii "Jungla Urbană", de la DC NEWS, au fost cunoscuții umoriști Cristian Grețcu și Silviu Petcu. Joi, emisiunea poate fi urmărită în reluare.

Cristian Grețcu și Silviu Petcu au scris istorie la „Divertis" și au pus umărul la ceea ce azi numim „fenomenul Divertis". Atât Cristian Grețcu cât și Silviu Petcu, cunoscut și ca "teroristul" din Divertis, s-au alăturat grupului încă din 1983 și contribuit la succesul uriaș pe care Divertis îl are și azi în rândul românilor.

Puteți urmări în reluare emisiunea "Jungla Urbană" cu cei doi umoriști joi, începând cu ora 18.00, pe WWW.DCNEWS.RO sau pe pagina de Facebook a DC NEWS.

Ghid eficient și spectaculos de supraviețuire urbană

"Sunt Liviu Harbuz și, la fel ca dumneavoastră, sunt uneori copleșit de viața din aglomerația urbană. Orașul ne poate fi prieten, dar și dușman în același timp. Vă invit să descoperim împreună un ghid eficient și spectaculos de supraviețuire urbană. Voi fi și gazdă și călăuză, prin urmare vă aștept alături de mine prin JUNGLA URBANĂ", a spus Liviu Harbuz.

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24