EXCLUSIV  Cristescu: Cioloș, un ciorap refolosit. Cine ar fi în spatele partidului MRÎ

Dacian Cioloş a anunțat că intenţionează să candideze la alegerile europarlamentare şi că ''oriunde şi oricând'' ar candida, prioritatea sa rămâne România.

În urmă cu câteva zile, fostul premier a depus actele pentru înfiinţarea partidului "Mişcarea România Împreună".

Radu Cristescu, lider PMP, invitat la DC News, a vorbit despre Dacian Cioloș și șansele sale de a învinge la viitoarele alegeri.

"Dacian Cioloș este un ciorap refolosit. Timp de un an, ne-a arătat ce poate. Probabil la sfatul unchiului său de la 'Doi și un sfert' și poate cu banii unui mare om de afaceri din România încearcă să se joace. (...) Vom vedea dacă acest ciorap va face mai mult de 5% sau dacă va reuși să intre în Parlamentul European. La un partid nou înființat ai nevoie de bani. Să nu îmi povestească nimeni că Dacian Cioloș a venit de dragul românului să-și facă partid. El a avut ocazia, timp de un an, să demonstreze ce poate să facă. Și ne-a demonstrat: zero", a zis Radu Cristescu la interviurile DC News.

Iată răspunsul: 

Dacian Cioloş a anunţat că pe site-ul viitorului partid "Mişcarea România Împreună" s-au înscris în jur de 30.000 de persoane, dintre acestea 17.000 exprimându-şi dorinţa de a deveni membri ai noii formaţiuni politice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel