Crimă în Gara Slatina. Bărbat înjunghiat. Criminalul este căutat

Un bărbat a murit şi altul este internat în spital după ce amândoi au fost loviţi de un al treilea bărbat, cu un obiect înţepător, în noaptea de vineri spre sâmbătă, incidentul având loc în zona gării din municipiul Slatina, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu. 

Agresorul celor doi este căutat de anchetatori, care acţionează în vederea depistării acestuia. 

Persoana care a decedat în urma loviturilor este un bărbat de 44 de ani, care în momentul sosirii echipajelor medicale de la Ambulanţă era în şoc hemoragic, dar conştient. El a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi a murit în sala de operaţie. 

A doua victimă a scăpat cu viață 

Cea de-a doua victimă este un tânăr de 24 de ani, care a fost rănit tot cu un corp înţepător. El a fost transportat la spital şi este în stare stabilă, în afara pericolului. 

"În noaptea de 12/13 octombrie am fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că, în zona gării din municipiul Slatina, a avut loc o altercaţie spontană între trei bărbaţi, doi dintre aceştia fiind loviţi cu un corp înţepător. În urma loviturilor, o victimă a decedat. Echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-a deplasat la faţa locului", a spus Alexandra Dicu. 

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel