Cozmin Guşă, OPINIE SUMBRĂ: Avem o clasă parlamentară la cel mai jos nivel dintotdeauna

Invitat, vineri seara, la Realitatea TV la emisiunea „Realitatea românească”, consultantul politic Cozmin Guşă a făcut o analiză rece a României politice.

„La nivel politic, avem o clasă parlamentară la cel mai jos nivel dintotdeauna", a avertizat consultantul politic Cozmin Guşă, în emisiunea "Realitatea românească".

Spre deosebire de guvernele ceauşiste, spune Guşă, miniştri din România de astăzi se orientează "doar ca să dea bine în faţa şefului".

"Marea adunare naţională dinainte de 1989 era formată din oameni de mult mai mare calitate decât cei de azi. Pe o scară de la 1 la 10, ăia erau la 7, ăştia sunt la 2. Dar ăia erau la 7, ceea ce nu e rău. Este un sistem mediocru sau puţin supramediocru care poate să rezolve problema. Miniştrii din guvernele lui Ceauşescu erau nişte tehnocraţi care ştiau despre ce este vorba în propoziţie. Ia întreabă-i azi pe miniştri unde sunt centrele de influenţă ale puterilor administrative în sensul reconstrucţiei României. N-o să ştie să-ţi răspundă. Cu foarte puţine excepţii, aceşti oameni se orientează doar ca să dea bine în faţa şefului”, a explicat acesta în emisiunea lui Octavian Hoandră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel