Cozmin Guşă, radiografie a situaţiei din SUA: Michelle Obama, "agentul" anti-Trump!

Cozmin Gușă FOTO AGERPRES
Cozmin Gușă FOTO AGERPRES

"Femeile-soţii de preşedinti care-şi domină bărbatul au tendinţa nu doar de a interfera cu deciziile statale pe durata mandatelor soţului dar, într-un mod oarecum firesc, ajung să creadă că merită şi ele să conducă statul respectiv", apreciază consultantul politic Cozmin Guşă. 

Consultantul politic Cozmin Guşă a scris, pe pagina sa de Facebook, un editorial referitor la situaţia politică din Statele Unite ale Americii şi despre influenţa pe care o au "primele doamne" asupra deciziilor statale. 

"Femeile-sotii de presedinti care-si domina barbatul, au tendinta nu doar de a interfera cu deciziile statale pe durata mandatelor sotului dar, intr-un mod oarecum firesc, ajung sa creada ca merita si ele sa conduca statul respectiv. Au fost exemple destule prin America de Sud, Hillary Clinton fiind dovada din SUA, acest spirit al femeilor-sotii de presedinti fiind si ecranizat in celebrul serial "House of Cards", creat parca anume pentru a obisnui publicul american de-atunci cu 'Hillary-Presedinte'.

Pe Michelle Obama o banuiam de intenția candidaturii inca din al doilea mandat al lui Obama, numai ca dorinta fierbinte a sotiei lui Clinton i-a temperat acest avant in 2016, cand Hillary si-a securizat si sustinerea mass-mediei, plus cea a miliardarilor de tip Soros. Azi insa, desi Hillary nu a renuntat la lupta, 'cartile' par facute exact pentru potentialul electoral al fostei prime-doamne de culoare", a scris Cozmin Guşă.

Scenariul democrat

"Ieri, vorbind cu unul dintre 'tigrii democrati' ai consultantei politice din Washington, printre altele, il ironizam pe 'Biden-Alzheimer' chestionandu-l pe amicul meu despre ciudatenia acestei nominalizari care parea facuta mai degraba pentru a-i usura sarcina lui Trump in alegerile din noiembrie. El m-a contrazis, si-n limbaj "realpolitik" mi-a explicat ca asa trebuie sa fie treburile, Biden fiind doar un soi de "papusa a democratilor", manevrata usor de catre cuplul Obama-Soros, iar situatia RASIALA creata deschide exact calea pentru nominalizarea unui candidat de culoare de impact, pentru functia de vicepresedinte democrat, care sa candideze in cuplu cu Joe Biden (treaba pe care mi-o sugerase cumva si-un amic roman, cu puternice conexiuni in SUA). Si m-am gandit in continuare la cei 78 de ani ai lui Biden, plus bolile de care sufera, plus ... accidentele de tot felul frecvente in istoria prezidentiala americana, si-atunci acest scenariu democrat apare chiar fezabil, cu un nou președinte de culoare (interimar!), de prin 2021", transmite Guşă.

Cum a acţionat Michelle Obama

"In 2018, Michelle Obama a inceput un turneu de promovare a cartii ei, 'BECOMING' (adica 'DEVENIND'!), colindand peste 30 de mari orase americane, avand asistenta directa de peste 1 milion de americani, respectiv audienta mass-media care-a depasit 150 de milioane (conform calculelor democratilor). In plus (ce 'coincidenta!'), NETFLIX a lansat de curand exact filmul 'BECOMING', care este o prezentare ultra-elogioasa a lui Michelle Obama, a vietii si ambitiilor ei, povestite majoritar exact in marja turneului de lansare a cartii: daca o sa-l urmariti o sa vedeti o sotie de fost presedinte care se comporta ca o vedeta de Hollywood, eleganta si desteapta, grasutza dar inca "gagica" (intr-o scena nu se sfieste sa poarte o rochie crapata pana sub chiloti!), dand sfaturi tuturor amaratilor, concentrandu-se explicit pe comunitatea LGBT, neuitand insa sa "glorifice" virtutile valorilor de tip familial, discutand doar indirect despre suferintele negrilor; ce mai, un adevarat 'star politic', acordat realitatii curente crunte din SUA.

Cat despre Trump, desi lupta bine si, pe fondul minciunilor si exceselor democratilor, si-a reconsolidat bazinul electoral, pare din ce in ce mai dependent de sprijinul 'OCULTEI' care l-a adus la putere, ceea ce il face vulnerabil in plus. Mai ales ca acea 'oculta' ii desemnase clar sarcina de a termina 'reteaua Soros', insa Trump a neglijat flagrant acest aspect, concentrandu-se pe prosperitatea Americii si ... a familiei sale. Iar pentru aceasta neglijenta e posibil sa plateasca SCUMP!", apreciază Cozmin Guşă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel