Costel Fotea: Benzi de circulație suplimentare pe DJ251, în zona pieței legumicole din Matraca, Galați

Soluție tehnică de lărgire a drumului, prin crearea de benzi suplimentare de circulație pentru cei care intră și ies din zona comercială
Soluție tehnică de lărgire a drumului, prin crearea de benzi suplimentare de circulație pentru cei care intră și ies din zona comercială

Piața legumicolă din Matca este o zonă foarte aglomerată, cu zeci de camioane care încarcă marfă și foarte mulți comercianți.

"Traficul în zonă, care acum se desfășoară pe două benzi de circulație, este foarte aglomerat în anumite perioade, mai ales în plin sezon al legumelor, ceea ce creează adevărate blocaje în timpul zilei, pe ambele sensuri.

De aceea, am cerut proiectanților să găsească o soluție tehnică de lărgire a drumului, prin crearea de benzi suplimentare de circulație pentru cei care intră și ies din zona comercială, astfel încât să nu se mai formeze ambuteiaje.

Am semnat deja contractul de proiectare și lucrări, astfel încât în perioada următoare aștept soluțiile specialiștilor pentru reconfigurarea și lărgirea drumului în zona pieței din Matca, pentru a îmbunătăți siguranța și fluxul de trafic.

De asemenea, în afară de această porțiune de pe DJ 251, contractul pe care l-am semnat prevede lucrări majore de modernizare și pe alte segmente de drum județen:

- pe DJ251C, în localitatea Mândreștipe

- DJ204 N, în zona localității Hanu Conachi (porțiunea dintre calea ferată și DN25)tronsoanele de piatră cubică dintre Corni și Vârlezipe

- DJ242H, în intravilanul localității Lunca (com. Jorăști)

Mai mult, va fi realizat și un drum de acces dinspre DJ251C (localitatea Mândrești) către depozitul de deșeuri de la Valea Mărului", a precizat Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel