Corina Crețu, întâmplarea șocantă despre care nu a vorbit: Am trecut pe lângă moarte!

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, într-o discuție deschisă cu Dana Chera, la Antena 3, a povestit despre momentele grele prin care a trecut pe parcursul vieții.

"Am trecut pe lângă moarte" și-a început astfel mărturisirea Corina Crețu. La vârsta de 14 ani, a făcut septicemie, părinții ei fiind nevoiți să facă numeroase sacrificii.

"Visam să fac sport. În mintea mea, nu era altceva decât sport și, dintr-o dată, mi-am dat seama că nu mai pot face acest lucru. (...) Aveam 14 ani, eram în primul semestru la liceu. În pauză, pur și simplu, m-a lovit cineva cu ceva în ochi. M-am spălat pe ochi. A venit directorul, eu plângeam. Până la urmă, acul a rămas înfipt în ochi. Am stat opt ore cu un ac în ochi. S-au speriat. Nu mai văzuseră așa ceva.

Am văzut bine a doua zi după operație, dar pe la prânz, făcusem deja septicemie. E o decizie ce trebuie luată rapid de a scoate sau nu ochiul celălalt pentru a nu se transmite lipsa de vedere la ochiul celălalt. Am stat un an acasă. Vreau să mulțumesc familiei și oamenilor valoroși care m-au îmbărbătat întotdeauna", a spus Corina Crețu.

"După, mi-am creat această chestiune de a nu vorbi. Mi-am creat ideea de a uita despre acest lucru", a mărturisit Corina Crețu.

Accident de mașină

De asemenea, în cadrul emisiunii, a povestit despre un alt moment greu, un accident de mașină. "Exact după 13 ani, tot pe 1 octombrie, am avut un accident de mașină, care mi-a rupt tot pe partea dreaptă. Cinci coaste rupte. (...) M-a luat un taximetrist pe care nu-l cunosc, nu am cum să dau de el. Nu știu dacă își amintește. M-a dus direct la spital. Doctorii mi-au spus că, dacă n-aș fi ajuns în timp, una din coaste mi-ar fi spart plămânul. Atunci eram ziaristă", a povestit Corina Crețu.

[citeste si]

"În viață nimeni nu e scutit de lucruri grele. Ține și de soartă, dar și de fiecare dintre noi. Trebuie să avem încredere în noi, acest lucru este foarte important", a spus Corina Crețu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel