Corina Crețu - Emmanuel Macron, Guyana franceză

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, însoţit de preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker şi de comisarul european pentru politici regionale , Corina Creţu, se vor afla  joi şi vineri în Guyana franceză.

Vizita are scopul de a reafirma angajamentul Parisului faţă de acest teritoriu francez de peste mări afectat din primăvară de un conflic social major.

”M-am bucurat foarte tare să-l întâlnesc pe președintele Franței, Emmanuel Macron. Sunt convinsă că vom avea o vizită de lucru foarte bună în Guyana Franceză, împreună cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.”, scrie Corina Crețu pe Facebook.

Vineri, preşedintele Juncker şi comisarul Corina Creţu vor vizita proiecte finanţate cu fonduri europene şi vor avea discuţii cu reprezentanţi din domeniul prelucrării lemnului şi pescuitului, sectoare-cheie pentru economia locală.

Tot în această zi, preşedintele Juncker, comisarul Creţu şi preşedintele Macron vor vizita centrul spaţial din Guyana, de la Kourou, şi se vor întâlni cu tinerii care fac stagii de formare profesională pe şantierul lansatorului spaţial european Ariane 6. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel