Cori Grămescu, idee de cină sănătoasă și ușoară

Fotografie creată de cottonbro, de la Pexels
Fotografie creată de cottonbro, de la Pexels

Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție, a venit cu o propunere de cină sănătoasă și ușoară. 

Cori Grămescu, idee de cină

"130 g mușchi de vită, 120 g morcov glazurat cu reducție de oțet balsamic, 150 g fasole verde păstăi sotata. 530 kcalorii, super gustoasă combinația.", a scris Cori Grămescu pe Facebook. 

Idee de prânz

"Idee pentru prânz - piept de pui cu sos de muștar Dijon, salată asortată cu măr și struguri și pâine coaptă cu usturoi și puțin unt. 600 de kcal și nenumărate layers de textura și aroma. Pentru salată am folosit oțet balsamic și ulei de măsline, iar pentru sosul de muștar, o lingura de muștar, una de concentrat de supa de pui, o lingură de smântâna fermentată și un cățel de usturoi mărunțit. Un preparat super gustos, a fost gata în 25 de minute.", a scris recent Cori Grămescu pe Facebook. 

VEZI ȘI: Capcana în care cădem când vrem să slăbim. Cori Grămescu: Știm deja că nu funcționează

Într-o postare pe Facebook, Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție, a atras atenția asupra faptului că, "în ceea ce privește motivația de a slăbi (și de a face sport), există o abordare simplistă și superficială a problemei, din categoria „ești grasă pentru că nu ești în stare să te abții”. Și asta aduce vina asupra celei care își dorește să găsească o cale de a se opri din comportamentul alimentar care a condus-o la kilograme în plus."

Femeile cu care Cori Grămescu vorbește sunt "mame, artiste, femei de afaceri", dar toate au un lucru în comun: "faptul că aspectul lor fizic nu a fost definitoriu pentru ele, deși adeseori au dus de ani de zile o luptă cu kilogramele în plus."

"În aceasta situație, lista de priorități de viață include multe alte capitole, până să ajungă la necesitatea de a se sprijini pe aspectul fizic. Este cumva paradoxal că deși îmi spun că-s ani de zile de când nu sunt mulțumite de felul în care arată, nu au reușit să-și găsească resursele pentru a se alinia la un proces „standard” de slăbire. Și nu pentru că nu au avut destulă voință.", a continuat Cori Grămescu.

Cori Grămescu a dezvăluit că, pentru a avea motivația semi-constantă de a face sport, "trebuie să știi cum să îți propui obiectivele". "În primul rând, dacă îți propui „vreau să slăbesc x kilograme”, odată cu atingerea obiectivului îți dispare motivația. Nu e pentru că ești un om rău, ci așa funcționează mecanismele de recompensă din creierul nostru, după primirea recompensei, motivația scade.", a spus Cori Grămescu. 

Citește mai mult AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel