Copil malnutrit mort. Părinți vegani, acuzați de crimă

Un cuplu de părinți vegani din SUA a fost acuzat de crimă după ce se presupune că băiatul lor a murit de foame după o dietă strictă de fructe și legume, potrivit Mirror.

Copilul a murit la o vârstă de 18 luni, cântărind doar 17 kilograme, aceeași greutate pe care o are un copil la 7 luni. Mama, în vârstă de 35 de ani, a declarat Poliției că bebelușul s-a născut acasă și nu a mai văzut niciodată un medic. Acesta a spus că a fost îngrijorată, dar a spus că nu a solicitat ajutor pentru că dormea când s-a petrecut tragedia.

Ceilalți trei copii ai lor, în vârstă de 3, 5 și 11 ani, au suferit, de asemenea, abuz și neglijență din partea copiilor, mai susțin anchetatorii. Se pare că Ryan și Sheila O'Leary, din Florida, SUA, le-au dau să mănânce celor patru copii mango, banane și avocado. 

Copilul a fost declarat decedat la casa familiei din Cape Coral, Florida, după ce mama sa s-a trezit și a observat că nu respiră și îi era frig. Sheila O'Leary a apelat la 911 în timp ce soțul ei, în vârstă de 30 de ani, a încercat să-l resusciteze pe băiat, a scris poliția într-un comunicat obținut de Fort Myers News-Press.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel