Copil de şase ani rătăcit în pădure. Operaţiune de salvare

Polițiștii zilei sunt, potrivit unui anunţ al Poliţiei Române, cei de la posturile de poliție din Râșca și Călățele, județul Cluj, care au salvat un copil, de 6 ani, rătăcit în pădure.

Ieri, 14 octombrie, în jurul orei 11:00, un bărbat, de 40 de ani, cetățean belgian, a sesizat patrula intercomunală din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin cu privire la faptul că fiul său, de 6 ani, s-a rătăcit pe raza comunei Râșca, în locul denumit popular Ciunca, în timp ce făceau o plimbare cu motocicletele pe drumuri forestiere, anunţă Poliţia Română.

Minorul se plimba pe o motocicletă electrică pentru copii, alături de grup, până la un moment dat când s-a despărțit de acesta, rătăcindu-se prin pădure.Imediat după sesizare, polițiștii din cadrul posturilor de poliție din Râșca și Călățele, aflați în patrulă intercomunală, au început căutările.

Astfel, după aproximativ o oră și 45 de minute, copilul a fost găsit de polițiști pe un versant împădurit. Acesta era pe jos, dezorientat, motocicleta electrică abandonând-o.Copilul a fost încredințat familiei în siguranță, precizează Poliţia Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel