Copil cu leziuni pe tot corpul, dus la spital după ce ar fi fost agresat în mod repetat. Poliția face cercetări

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un copil care a fost agresat în mod repetat a fost dus la spital cu leziuni pe tot corpul. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. 

Poliţiştii au demarat, marţi, o anchetă pentru rele tratamente aplicate minorului după ce la Spitalul Municipal Motru a fost adus un copil de doi ani, cu leziuni pe tot corpul, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, din primele cercetări reieşind că tatăl băiatului, în vârstă de 44 de ani, ar fi exercitat acte de violenţă asupra minorului.

"Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe asupra unui membru de familie şi rele tratamente aplicate minorului. Din primele cercetări a reieşit faptul că un bărbat de 44 de ani, din municipiul Motru, ar fi exercitat acte de violenţă asupra fiului său de doi ani", a spus Victor Ţuhaşu.

Copilul are leziuni pe tot corpul

Managerul Spitalului Municipal Motru, Alin-Cristian Efrim, a declarat, pentru Agerpres, că băieţelul are multiple leziuni pe tot corpul, dar şi un traumatism cranian, urmând ca el să fie transportat la un spital din Craiova pentru un consult de neurochirurgie.

"Este vorba despre un copil în vârstă de doi ani care are multiple leziuni pe tot corpul, de sus de la cap până jos, pe mâini, pe torace, echimoze, vânătăi. Are un traumatism cranian şi necesită şi un consult de neurochirurgie şi o să îl trimitem către Spitalul nr. 1 Craiova pentru evaluare. Este conştient, este stabil, leziunile sunt făcute în mai multe faze, a fost agresat în mod repetat, nu o singură dată bătut, de mai multe ori. A venit însoţit de mamă", a spus Alin-Cristian Efrim.

În paralel, o anchetă a fost deschisă şi de către reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel