Copiii din România se pot juca cu noul Ken: Are părul lung și blond. Cât costă iubitul lui Barbie

Ken blond
Ken blond

Ken, iubitul lui Barbie, a primit o nouă înfățișare.

Copiii din România se pot juca cu Ken, iubitul păpușii Barbie, în varianta lui blondă, cu păr lung. Păpușa se poate cumpăra online, în România, de pe magazinul Noriel.

”Ken din Colecția Fashionistas este la modă și are un stil individual aparte. Vestimentația versatilă și curajoasă este completată cu o pereche de pantofi.

Colecționează toate modelele Fashionistas pentru a crea scenarii nenumărate.

Culorile și designul pot varia”, se arată în descrierea păpușii vândute pe un site din România la prețul de 50 lei. Jucăria aceasta este recomandată copiilor mai mari de trei ani. Jucăria poate conține piese mici, care se pot înghiți sau inhala, existând pericolul de sufocare.

Ken și Barbie au fost descrise ca fiind cele mai populare două păpuși din lume.

Ken, partenerul păpuşii Barbie, a împlinit 60 de ani în 2021

Ken, partenerul păpuşii Barbie, a împlinit 60 de ani. Cu această ocazie, în anul 2021, Mattel, unul dintre cei mai mari fabricanţi de jucării de lume, a recreat o versiune a primei păpuşi Ken, îmbrăcată în şort roşu, sandale şi purtând un prosop galben pe umeri.

Ken, care a fost numit după fiul fondatorilor Mattel, Elliot şi Ruth Handler, a întâlnit-o pentru prima dată pe Barbie pe platoul unui post de televiziune la filmarea unei reclame, în 1961.

De-a lungul anilor, păpuşa a suferit mai multe schimbări de aspect, precum şi cariere, trecând de la pompier până la barman. Acum păpuşa numără nouă tonuri de piele, trei forme ale corpului, 10 culori de ochi şi diferite coafuri şi tipuri de păr. Există, de asemenea, o păpuşă Ken într-un scaun cu rotile.

Ken a fost de asemenea stilizat de designerii Dapper Dan şi Tan France, precum şi de directorul de creaţie al Berluti, Kris Van Assche, în diverse ţinute pentru această ocazie.

VEZI ȘI: BANCUL ZILEI: Un oltean, sfat pentru soția care pleacă la munte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel