"Coordonare din umbră". Oana Dimofte, poză la Antena 3: Nu e nimic secret

Jurnalista Oana Dobre Dimofte a răspuns după atacul care a fost pornit la adresa ei pe Facebook, totul după ce a circulat, pe Internet, o captură foto de la Antena 3.

"Pentru că astăzi a circulat această captură cu pretenția de a fi inventat apa caldă și mersul pe jos. Bună, sunt Oana și, din luna februarie, sunt unul dintre editorii paginii Corupția Ucide. Nu e nimic secret în asta. Nu e vreo "coordonare din umbră" și nu a fost vreodată, singurul motiv pentru care nu am fluturat această informație e că nu aș fi vrut să mai văd încă 47442 de scenarii stupide în care cineva vrea să își pună protestele la butonieră. Așa cum par să se străduiască atâția alții.

Fiți pe pace, nu sunt nici singurul editor, nici printre cei mai importanți de acolo. Pentru că niciunul dintre noi nu e mai important ca altul. Așa funcționăm de zece luni de zile.

(w670)

Da, în perioada 2006-2012 am apărut, destul de des, la televizor. La Realitatea Tv și la Antena 3, ca invitat. Cea mai mare parte din această perioadă, am lucrat și la "oficiosul" EVZ. În ambele calități, am scris și vorbit, în deplină libertate, exact ce și cum am crezut de cuviință", a zis Oana Dobre Dimofte.

"Fotografia din imagine e din anul 2007 și 2008. La Referendumul din 2012, eram deja de doi ani la Realitatea Tv. Bună, sunt Oana și, din februarie, sunt unul dintre moderatorii comunității Corupția Ucide. Și sunt onorată că am cunoscut acolo oameni care știu de ce suntem împreună. Marele motiv pentru care facem asta e faptul că știm un lucru: "Corupția ucide" NU este o metaforă. Nici un slogan. Este o realitate. Corupția chiar ucide, fizic, moral și spiritual", a mai scris jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel