Consilier al lui Ponta: Londra să-şi facă griji pentru bancherii care fură miliarde

damian
damian

Marea Britanie ar trebui să fie mai îngrijorată de bancherii care "fură miliarde" decât de romii care vor cerşi pe străzi după Anul Nou, a declarat Damian Drăghici, consilierul premierului Victor Ponta.  

Damian Drăghici este de părere că  puţini vor pleca în Marea Britanie după anularea restricţiilor impuse românilor şi bulgarilor la 1 ianuarie. Acestora nu le place ţara pentru că este prea frig, este el de părere, preconizând că în jur de 2.000-3.000 vor pleca iarna aceasta.

 Cerşitul romilor este vizibil pentru că are loc în stradă, deşi ei cer sume mici, însă unele persoane de la bănci fură miliarde de euro, fără să-i vadă cineva, pentru că se află la etajul 60, a declarat Drăghici pentru The Times.

 "Şaptezeci la sută dintre romii care au plecat din România în ultimii zece ani sunt integraţi. Au copii care merg la şcoală şi acţionează ca cetăţeni activi şi plătitori de taxe acolo unde se află", a spus el, adăugând că grupurile care şi-au ridicat tabere în Park Lane în mai multe rânduri, anul acesta, reprezintă "excepţia".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel