Urmărește emisiunea live


Conductă reparață cu țepușe. Primarul: Nu e de râs, orașul a fost în opoziție

O conductă plină cu ţepuşe de lemn a devenit virală luni, 10 februarie. Fotografia a fost făcută în Haţeg, iar primarul spune că situaţia se datorează faptului că oraşul a fost în... opoziţie! 

„Nu este de râs. Am făcut mai multe demersuri, dar apa fiind în subordinea Consiliului Județean... Orașul Hațeg a fost în Opoziție. Nu s-a făcut nicio investiție în cei 3 ani și jumătate de către compania de apă și nici nu s-au dat bani de la Consiliul Județean pentru investiții. Vreau să vă spun că am făcut demersuri pentru a schimba această conductă, dar nu s-a ținut cont de ele.

Apa care se pierde este plătită de cetățeni. Anul trecut, orașul Hațeg a fost singurul oraș din județ care din cota TVA care pleacă de la Hațeg a primit ZERO lei pentru dezvoltare, pentru că sunt primar PNL. Nu știu dacă este necesar ca locuitorii din Hațeg să suporte acest lucru doar că m-au ales pe mine timp de două mandate și nu au fost alocați bani de la bugetul județului.

Compania de apă din subordinea Consiliului Județean ar putea fi amendată de Direcția de Sănătate Publică. Cei de acolo puteau să se sesizeze până acum, pentru că în fiecare săptămână vin și ridică probe de apă, atât din oraș, cât și din stația din afara orașului, dar nu au făcut-o.", a declarat Marcel Goia, primarul oraşului Haţeg, pentru Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel