Condamnări în cazul lui Ionuț Anghel, copilul ucis de câini în Parcul Tei

Cazul lui Ionuț Anghel, copilul ucis de câini pe un terent de lângă Parcul Tei din Capitală este aproape de final. Administratorul firmei care deținea terenul pe care a fost ucis copilul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare și la plata a 2,4 milioane de euro despăgubiri pentru familia băiatului.

Decizia nu este definitivă.

De asemenea, două persoane juridice au fost condamnate pentru ucidere din culpă – firma care deține terenul și Administrația Domeniului Public Sector 2. Cele două entități trebuie să plătească fiecare câte 300.000 de euro, amenzi penale, către bugetul local.

Ionuț Anghel a murit sfâșiat de câini, pe un teren viran de lângă Parcul Tei din Capitală, în august 2013. 

Ionuţ şi Andrei Anghel au fost surprinşi de camerele de luat vederi din parc în timp ce se jucau pe o alee, fără ca bunica lor să-i supravegheze. La un moment dat, fratele lui Ionuţ este adus în parc de mână de către un bărbat.

Acesta merge cu copilul la un agent de pază, iar după câteva secunde cei trei se îndreaptă spre locul unde ar fi stat bunica celor doi copii.

Sunt ultimele imagini în care Ionuţ apare plin de viaţă, jucându-se cu fratele său. Puţin mai târziu, acesta a fost descoperit pe un teren viran fără suflare, cu trupul sfâşiat de câinii vagabonzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel