Condamnări Gala Bute. Rudel Obreja mesaj: "Pe mulți îi voi răspopi"

Rudel Obreja a plecat să se predea, după decizia definitivă de condamnare la închisoare. El a felicitat-o pe Elena Udrea pentru decizia de a pleca din România. 

"O felicit pe Elena Udrea pentru decizia sa de a pleca în țară. Ea nu merita să fie în închisoare, cum nici eu nu merit. Eu sunt un exemplu pentru țară și pentru prietenii mei cărora le mulțumesc pentru că au fost lângă mine. Suntem într-o ţară în care trebuie să respectăm legea. Dacă aşa s-a hotărât, voi respecta deciiza. Am fost plecat din ţară, dar aici e familia, copiii, am făcut multe pentru ţara mea şi voi face în continuare. Se pare că cine face ceva pentru ţara sa este ostracizat. Sunt un om demn, am luptat o viaţă întreagă, voi lupta pănâ şa ultima suflare. Nu mi-e teamă de închisoare, de nimic pe lumea asta, nici măcar de Dumnezeu. Doar de oameni., Avem posibilităţi de a răsturna lucrul acest (condamnarea). Vom continua împreună cu avocaţii la acest dosar. Vom arăta că a fost un dosar la comandă. Au plecat împotriva mea cu 7 acuzaţii, niciuna nu se mai regăseşte în dosar," a spus Rudel Obreja.

Obreja, amenințare ? 

Întrebat dacă a mai vorbit cu Lucian Bute, acesta a continuat:

"Lăsați-l în bate pe Lucian Bute, n-am mai vorbit cu el de patru ani. Lăsați-l să-și vadă de treaba lui. Nu mi s-a propus voalat să fac denunțuri, mi s-a spus în mod deschis pe patru căi să fac denunțuri împotriva Elenei Udrea și lui Traian Băsescu. Am refuzat pentru că nu îmi stă în caracter și erau denunțuri mincinoase. Nu am ce să regret. Când voi ieși eu, pe mulți îi voi răspopi," a mai spus Rudel Obreja.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel