Colegiul german "Goethe" din Capitală, luat la puricat. Vezi de ce

[] []

04 apr 2012 / 09:41
Salveaza PDF Comentarii
coleg
Descriere foto: coleg

O anchetă a Poliției Capitalei vizează modul cum mai mulţi părinţi ar fi folosit documente false pentru înscrierea copiilor la Colegiul german "Goethe" din Bucureşti. Părinţii cu dosarele respinse au făcut plângere împotriva celor care au susţinut ca sunt de etnie germană.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie din Bucureşti fac cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de fals în declaraţie în cazul părinţilor care s-au declarat de etnie germană numai ca să-şi poată înscrie copiii în această unitate, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

Înscrierea copiilor la clasa pregătitoare şi în clasa I i-a determinat pe mulţi părinţi să-şi schimbe formal domiciliile pentru ca micuţii să fie acceptaţi la şcolile dorite de familie. Concret, părinţi şi-au schimbat domiciliul pe străzi arondate şcolilor unde vroiau să-şi înscrie copiii.

De altfel, corectitudinea la înscrierea în clasa întâi şi pregătitoare a fost păguboasă pentru mulţi părinţi care au respectat condiţiile, astfel că au ratat înscrierea copiilor lor la şcolile dorite.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27