Codul lui Da Vinci: "Origins", un nou roman al lui Dan Brown

Dan Brown a anunțat lansarea "Origin", cel de-al cincilea roman din seria "Codul lui Da Vinci" care îl are pe profesorul Robert Langdon în prim plan, pe 26 septembrie 2017, potrivit The Guardian.

Noul roman  este continuarea celorlalte romane de tip thriller ale lui Brown, în care personaj principal este Robert Langdon: "Codul lui Da Vinci", "Îngeri şi demoni", "Simbolul Pierdut" şi "Inferno".

În roman, autorul Dan Brown întreţese intrigi despre "coduri, ştiinţă, religie, istorie, artă şi arhitectură", scriu editorii lui Brown, potrivit sursei citate.

"Romanul "Origin" îl va înfăţişa cititorilor pe Langdon încercând să găsească răspunsuri pentru cele mai durabile întrebări ale umanităţii. Profesorul va face o descoperire care va cutremura lumea", au spus editorii de la Doubleday în Statele Unite şi de la Transworld din Marea Britanie, într-o notă despre roman, care se anunţă plin de enigme, aşa cum Dan Brown şi-a obişnuit publicul.

Conform editorilor lui Brown, există mai mult de 200 de milioane de exemplare ale cărţilor sale tipărite în întreaga lume.

The Bookseller declară că a vândut 16 milione de cărţi ale lui Dan Brown în Marea Britanie, doar romanul "Codul lui Da Vinci" vânzându-se în 4,5 milioane de exemplare.

[citeste si]

Cel mai recent titlu al lui Brown este "Infernul" şi a fost vândut în mai mult de 1,6 milioane de exemplare in Marea Britanie. O adaptare cinematografică a cărţii "Inferno", cu Tom Hanks în rolul lui Langdon, va apărea în scurt timp.

Adaptarea cinematografică din 2006 a romanului "Codul lui Da Vinci" şi versiunea pentru marele ecran, din 2009, a romanului "Îngeri şi Demoni" - ambele scrise de Dan Brown - au generat încasări de circa 1,3 miliarde de dolari pe plan mondial, ambele fiind realizate de studiourile Sony Pictures.

Thrillerul "Infernul/ Inferno", bazat pe romanul cu acelaşi nume al lui Dan Brown, este cel de-al treilea film din seria ecranizărilor "Codul lui Da Vinci" şi îl prezintă pe faimosul expert în simbolistică Robert Langdon (Tom Hanks) pe urmele unor indicii care îl conduc la Dante. Doar că acesta se trezeşte amnezic într-un spital italian, unde se aliază cu Sienna Brooks (Felicity Jones), o doctoriţă care, speră el, îl va ajuta să îşi redobândească memoria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel