EXCLUSIV  COD: Sancțiuni ASPRE pentru parlamentari. Steluța Cătăniciu: Ne-a fost cerut în permanență

Scutaru Cristina / 16 feb 2018 / 09:37 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Steluța Cătăniciu, deputată ALDE, a vorbit despre înăsprirea sancțiunilor disciplinare pentru politicienii care au un comportament agresiv în Parlament.

"Există un Cod de etică al parlamentarilor. Ne-a fost cerut, în permanență, de către cei din Parlamentul European și Comisia Europeană. În mod cert, trebuie înăsprit regimul sancțiunilor disciplinare. În Parlament există o anumită rigurozitate, ar trebui să existe chiar o solemnitate a ședințelor, a procedurilor. Este evident că, la această oră, nu putem vorbi despre așa ceva și cred că trebuie înăsprite sancțiunile disciplinare. Poți să iei cuvântul și să spui orice dorești, este bine să existe dezbateri pe orice legi și pe orice problemă de interes public, dar aceste dezbateri trebuie să fie realizate într-un cadru decent, chiar solemn", a zis Steluța Cătăniciu la DC News Live.

Invitație la metrou

Deputata ALDE a fost întrebată dacă a făcut vreo sesizare împotriva colegei sale de Parlament - Cosette Chichirău - după ce i-a zis că o așteaptă la metrou, episod la care au fost mai mulți martori, inclusiv Liviu Pleșoianu.

"Nu am făcut nicio sesizare împotriva doamnei Chichirău. A trecut pe lângă mine și mi-a spus că mă așteaptă la metrou. Nu știu dacă am luat-o neapărat ca pe o amenințare. Nu m-am simțit foarte confortabil având în vedere că, înainte cu o zi, s-a întâmplat ce s-a întâmplat la metrou. Am considerat că nu este cazul să îi fac o sesizare doamnei Chichirău", a precizat Steluța Cătăniciu la interviurile DC News Live.

[citeste si]

Iată răspunsul: 

VEZI AICI INTERVIUL integral


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22