Cod Fiscal. Bogdan Hosu a închis telefonul, enervat de Mugur Ciuvică

Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa, enervat de o întrebare adresată de Mugur Ciuvică, în direct, la Antena 3, a închis telefonul.

"Suntem în discuții, privind protestele, cu societatea civilă care a devenit din ce în ce mai conștientă de implicațiile deciziei privind modificările fiscale", a zis Bogdan Hossu.

În acel moment, Mugur Ciuvică a intervenit și a zis: "Cum adică veți avea discuții cu societatea civilă? Este de apreciat, dar dumneavoastră, de la sindicat, sunteți din societatea SRI? Credeam că și sindicatele fac parte din societatea civilă, că doar nu sunt guvernamentale, nu?".

"Suntem un segment separat față de societatea civilă", a fost răspunsul liderului Cartel Alfa.

"Ok, asta am înțeles, dar pe de altă parte, până acum vreo săptămână, m-ați speriat groaznic. Ați spus că vor scădea salariile cu 20%. Acum ne spuneți că este foarte rău că nu vor mai crește. Este totuși un lucru pozitiv dacă am scăpat de scăderea salariilor cu 20%", a replicat Mugur Ciuvică.

Bogdan Hossu a zis: "Vreți să vă auziți doar dumneavoastră. Aduceți laude la adresa Guvernului Tudose...". Apoi, Mugur Ciuvică a continuat: "Lăsați lăudătarii sau mai puțin lăudătorii. Dumneavoastră faceți ce vreți... Eu fac ce vreau și când vreau. Până când colegii dumneavoastră de la SRI nu îmi vor interzice să vorbesc... am să vorbesc! Acum faceți cenzură?!".

Într-un final, Bogdan Hossu a închis telefonul.

Dialogul a avut loc în emisiunea 'Esențial', realizată de Ana-Maria Roman la Antena 3.

[citeste si]

Guvernul a aprobat măsurile privind modificarea Codului fiscal, începând cu 1 ianuarie 2018. Prin aceste modificări urmează să fie redus impozitul pe venit de la 16 la 10 procente, 37,25% ar urma să fie contribuțiile sociale pe care le vor plăti tot angajații, 2,25% contribuția asiguratorie va rămâne în sarcina angajatorului, urmează să se plătească impozit de 1% pe cifra de afaceri de către companiile care au în momentul de față cifra de afaceri până într-un milion de euro, iar deducerile fiscale vor fi și ele majorate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel