CNAIR, replică: A demonstrat lipsă de interes

CNAIR
CNAIR

Referitor la ultimele alegatii prezentate pe pagina sa de facebook de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, referitoare la Centura Timișoara Sud, CNAIR face anumite precizări.

Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga, nu a avut niciun fel de discuție cu domnul Nicolae Robu, primarul Municipiului Timișoara, nici telefonic, nici sub o altă formă. Proiectul Centura Timișoara Sud a fost dezvoltat de CNAIR în colaborare cu autoritățile locale din județul Timiș, coordonate de Consiliul Județean Timiș. În cadrul întâlnirilor și discuțiilor care au avut loc pe această temă s-au analizat atât date tehnice, cât și variantele de traseu optime. Reprezentanții CNAIR au ținut legătura cu Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, care și-a arătat permanent preocuparea față de acest proiect, spre deosebire de domnul Nicolae Robu

Lipsă de interes din partea primarului


De altfel, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, nici măcar nu a fost prezent la ceremonia de semnare a contractului ce a avut loc în luna decembrie 2018 la Timișoara, ceea ce a demonstrat din nou lipsa de interes al acestuia față de proiect.  Menționăm că acest proiect important pentru Timișoara este în atenția publicului de mai bine de 4 ani și este normal să ne întrebăm de ce abia în acest moment apar în spațiul public dezbateri ce presupun modificarea lui.  Precizăm că în acest moment, proiectul nu mai poate suferi modificări semnificative, având în vedere faptul că există un contract în derulare și orice modificare poate duce la costuri suplimentare și intarzieri în finalizarea lucrărilor.

VEZI ȘI:

Fabrica Nestle din Timişoara se închide. Primarul Robu a făcut anunţul

Alianța Vestului, decizie importantă. Robu: A votat


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel