CNA răspunde unui articol din Evenimentul Zilei. Cum a dispărut și a apărut un ”NU” într-un document oficial

Consiliul Național al Audiovizulului și ziarul Evenimentul Zilei se află în conflict după ce cotidianul a scris un articol în care acuză CNA că a mințit un reclamant cu privire la amendarea postului Antena 3.

Evenimentul Zilei scrie că C.B a trimis o sesizare la CNA, în care reclama Antena 3 pentru declarații defăimătoare la adresa lui Traian Băsescu.

Sesizarea a fost înregistrată la secretariatul CNA cu nr. 1860. Pe 27 februarie 2014, Consiliul a luat în discuție reclamația. Narcisa Iorga a propus o amendă de 70.00 de lei, dar aceasta nu a primit decât două voturi.

”Cu toate acestea, C.B. a fost informat de CNA (vezi facsimil) că Antena 3 a primit o amendă record de ... 70.000 de lei. Fals, deoarece amenda a picat la vot”, susține Evz.

VEZI ȘI: Evenimentul Zilei reclamă CNA la Comisia Europeană

Potrivit sursei citate, Laura Georgescu, președintele CNA, a declarat că probabil este vorba de o greșeală de redactare.

În urma acestui articol, biroul de comunicare al CNA susține că a trimis corect informarea reclamantului și că articolul din Evenimentul Zilei conține informații eronate. În sprijinul afrimațiilor sale, consiliul a trimis 3 documente.

”Vă trimitem ataşat (scanat) răspunsul dat de CNA cu nr. 1860 RF petentului C.B. la sesizarea dânsului, înregistrată la CNA cu nr. 1860/11.02.2014. De asemenea, vă atasăm şi dovada transmiterii acestui răspuns aşa cum a fost întocmit.

Am solicitat ziarului Evenimentul Zilei să rectifice, în cel mai scurt timp posibil, informaţiile eronate pe care s-a bazat articolul publicat în data de 19.05.2014, cu atât mai mult cu cât articolul aduce grave prejudicii de imagine Consiliului Naţional al Audiovizualului”, se arată în mail-ul trimis presei de Mihaela Tică, șefa biroului de comunicare al CNA.

În galeria de mai sus puteți vedea că imaginea publicată de EVZ nu conține negația ”NU”, iar în cele trimise de CNA negația apare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel