CNA, licență audiovizuală pentru NCN Cluj-Napoca

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în ședința de marți, să acorde licență pentru o nouă televiziune de știri locală la Cluj-Napoca.

Membrii CNA au analizat, marţi, o solicitare a societăţii Pagina Ciudatului SRL de acordare a unei licenţe pentru difuzarea prin reţele de comunicaţii electronice a serviciului de programe NCN Cluj Napoca.

Asociaţii societăţii Pagina Ciudatului SRL sunt jurnaliştii Liviu Alexa (99%) şi Elza Almasi (1%), potrivit realitateatv.net.

În şedinţa CNA de marţi, Liviu Alexa i-a rugat pe membrii Consiliului să-i dea o şansă să lanseze o televiziune de ştiri locală la Cluj-Napoca, unde nu mai există un astfel de post.

Răspunzând unei întrebări adresate de membrii Consiliului privind societatea care a solicitat licenţa, respectiv Pagina Ciudatului SRL, Liviu Alexa a precizat că denumirea provine de la prima sa rubrică de reportaje, de autor: "Mi s-a spus că scriu ciudat de bine".

Potrivit lui Liviu Alexa, echipa televiziunii NCN va fi formată din 15 persoane, Elza Almasi fiind redactorul-şef. "Colaboratorii pe partea de realizare de emisiuni sunt nume cunoscute din oraş, dar vor lucra un an pro bono", a spus Liviu Alexa.

Investiţia în lansarea acestei televiziuni se ridică la 110.000 de euro, fiind asigurată din fonduri ale lui Liviu Alexa şi din credite.

Televiziunea NCN Cluj-Napoca ar urma să fie difuzată în acest oraş pe reţelele de cablu ale UPC România, potrivit unui acord de principiu depus la dosarul de la CNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel