CNA, hotărâre privind PRO TV după o știre cu Sevil Shhaideh

Scutaru Cristina / 06 Martie 2018 / 18:28 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Consiliul Național al Audiovizualului a luat o decizie după ce PRO TV a publicat o știre cu titlul "Experți: Afacerea Belina, ilegală".

CNA a hotărât, în şedinţa de marţi, să emită o decizie privind obligarea postului PRO TV de a acorda un drept la replică fostului vicepremier Sevil Shhaideh. Potrivit unui comunicat al CNA, forul audiovizual a analizat rapoartele de monitorizare întocmite de direcţia de specialitate ca urmare a reclamaţiilor primite.

[citeste si]

"Întrunit în ședință publică, Consiliul Național al Audiovizualului a analizat rapoartele de monitorizare întocmite de direcția de specialitate ca urmare a reclamațiilor primite și a hotărât să emită o decizie privind obligarea postului Pro TV de a acorda un drept la replică doamnei Sevil Shhaideh deoarece știrea cu titlul „Experți: Afacerea Belina, ilegală" (Știrile PRO TV, 18.01.2018) a fost difuzată cu încălcarea dispozițiilor art. 43 alin. (1) din Codul de reglementare a conținutului audiovizual („Radiodifuzorii trebuie să evite să aducă atingere dreptului la un proces echitabil ori interesului legitim al oricăreia dintre părţile unor cauze aflate pe rol în justiţie sau în curs de cercetare, prin comentariile şi luările de poziţie proprii sau ale invitaţilor, inclusiv ale avocaţilor părţilor")", se arată într-un comunicat de presă transmis de Consiliul Național al Audiovizualului.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25