CNA a prelungit licenţa Antena 1 pentru București

logo
logo

Consiliul Naţional al Audiovizualului a prelungit licenţa terestră pentru București a postului Antena 1 cu 9 ani sau până când România va trece la televiziunea digitală. Solicitarea a fost votată în unanimitate. CNA a votat şi licenţa pentru Antena 1 Constanţa.

“Aţi spus că veţi continua să oferiţi divertisment de calitate. Daca dumneavoastră consideraţi că acesta este un divertisment de calitate, cred că trăim în lumi diferite“, a declarat Christian Mititelu, membru CNA.

“Fostul director general (Adrian Nanulescu – n.r.) a fost eliberat din funcţie, iar această pozitie a fost preluată de mine. Strategia Antena 1 va fi continuată. Scopul pe următorii cinci ani de zile este să continuam să ne concentrăm în principal pe divertisment – formate internaţionale adaptate pentru România sau idei originale care vin de la producători locali.

Există un anumit grad de integrare a producţiilor locale.

În piaţă există foarte mult loc de creştere. Într-o perioadă destul de scurtă de timp o să lanseze o serie de posturi de televiziune pe nişe neexploatate. Avem un focus destul de important şi aici mă refer la resursele care produc coninut pentru posturile din trust.”, a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group.

Licenţa Antena 1 expiră pe 21 aprilie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel