EXCLUSIV  Claudiu Ceti, dezvăluiri: Câte miliarde se pierd fiindcă Primăria a blocat PUZ-urile

Claudiu Ceti la DCNews
Claudiu Ceti la DCNews

Claudiu Ceti, președintele CA al societății Infrastructura S5 SA, vine astăzi la DCNews. 

Urmăriți, de la ora 16:00, interviul cu Claudiu Ceti, președintele CA al societății Infrastructura S5 SA. Emisiunea este transmisă astăzi, 26 aprilie 2022, pe DCNews.ro și la DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. El va vorbi despre miliardele care se pierd după ce Primăria Generală a Capitalei a blocat PUZ-urile. 

Prezent recent la o dezbatere pe infrastructură organizată de DCNews, Claudiu Ceti a vorbit despre un proiect pe care administraţia locală l-a pregătit, acela de preluare a unei căi ferate dezafectate de pe raza sectorului şi transformarea sa într-o arteră rutieră. 

”Spre dezamăgirea noastră, totul se mişcă foarte încet. Noi am demarat încă din 2017, iar începând cu finalul lui 2021, începutul lui 2022, am refăcut documentaţia pentru preluarea reţelei de cale ferată dezafectată în cazul de faţă – adică venim în sprijinul Ministerului Transporturilor, care ar putea să pregătească documentaţia, să fie iniţiator al unei Hotărâri de Guvern, pentru trecerea în administrarea Sectorului 5 a tronsonului de cale ferată dezafectată, o zonă unde investiţiile pot căpăta o altă magnitudine.

Cei care stau în zonă ne fac periodic sesizări legate de ce se întâmplă acolo. Ştim bine că de la infrastructură pleacă orice dezvoltare a unei zone sau a unui sector. Este foarte greu să le explicăm cetăţenilor de la Sectorul 5 care plătesc taxe şi impozite de ce nu facem acolo un bulevard, de ce nu reuşim să demarăm pentru a decongestiona traficul şi a reuşi să creăm un bulevard”, explica Claudiu Ceti, preşedintele CA al societății Infrastructura S5 SA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel