Ciuvică îl taxează pe Godină: Nu trebuia să-l întrebe pe Pleșu

Mugur Ciuvică l-a taxat dur pe polițistul Marian Godină. Ciuvică spune că Godină nu este în măsură să judece participanții la mitingul PSD, din moment ce el a picat de cinci ori admiterea la Academia de Poliție, ultima oară lovindu-se de un obstacol minor, pe care el l-a considerat foarte dificil. 

"S-a zis despre participanții la mitingul PSD că au venit forțați, că nu vorbesc bine. Dacă a ajuns Godină, pe care nu l-am urmărit niciodată... El a picat astă vară pentru a cincea oară la școala de milițieni cu grad. El spunea că i-au dat greu la limba română. El învățase noaptea, dar i-au dat ăștia greu la română și spunea de vreo două lucruri că sunt foarte grele. Unul dintre ele era antonimul cuvântului 'zbir'. Cum să știu eu antonimul de la zbir, spunea el. Deci nu era vreun termen din filozofie, ca să fie nevoit să-l întrebe pe Pleșu, să facă meditație. El le spune ăstora care au participat la mitingul PSD că sunt inculți, că sunt proști, că nu știu să scrie, că nu știu să vorbească. Se ajunge la niște chestii de-astea, care sunt și de râs, sunt și triste, așa. Totuși și oamenii ăștia sunt ființe," a spus Mugur Ciuvică la Antena 3.

Ce scria Marian Godină în luna august a anului trecut

"(...)În legătură cu examenul de azi, fără să îi iau Cezarului ce-i al Cezarului, pot spune că vor intra cei care au ghicit cele mai multe răspunsuri corecte. Degeaba pierzi nopți învățând dacă te întreabă care e antonimul cuvântului "zbir", sinonimul lui "prinos" sau alte tâmpenii fără de care pot dormi la fel în viață. I-aș spune câteva sinonime celui care a conceput subiectele de azi și care, în opinia mea, și-a bătut joc de munca multor tineri care au consumat timp, energie și bani. La istorie, unde cu toată modestia afirm că pot discuta de la egal la egal cu orice profesor de gimnaziu, am greșit azi 8 întrebări din 30,(...)" se arată în postarea lui Godină din august 2017. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel