Ciutacu, sancționat de CNCD. Reacția SPUMOASĂ a jurnalistului

Victor Ciutacu a reacționat după ce Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) l-a sancționat pentru o serie de afirmații pe care le-a făcut la România TV, în contextul protestelor din Piața Victoriei, mai precis: "Dacă venea un scelerat și îi lua copilul din brațe și dădea cu el de pământ? (…) Cum aruncă țigăncile alea cu fuste, cu pruncii când vin jandarmii să le taie legătura nașpa la curent”. '

CNCD a aplicat sancțiunea de avertisment și l-a obligat să publice un rezumat al hotărârii în presa națională.

Jurnalistul de la România TV a reacționat, pe pagina sa de Facebook, pivind acest subiect.

"CNCD l-a sancționat, cu avertisment, printr-o hotărâre care încă nu i-a parvenit oficial, pe evreul Ciutacu, la sesizarea Centrului Filia (finanțat, printre alții, de Soros), cu avertisment și publicarea în presa națională a unui rezumat al deciziei, pentru discriminarea multiplă a femeilor rome. Concret, evreul Ciutacu a fost acuzat că a vorbit despre țigăncile cu fuste care dau cu plozii în jandarmi când vin ăia să taie legăturile nașpa la rețeaua națională de curent electric.

Iar sinecuriștii de la CNCD (în frunte cu liberala angajată numai la stat Teodora Bertzi și cu udemeristul lipit și el la sânul generos și prea-plin al aceluiași stat Csaba Asztalos Ferenc) au hotărât că așa e, au vrut să-l amendeze (dar nu le-a ieșit la vot) și cică a fost agravantă sintagma "cu fuste".

[citeste si]

Deci de azi încolo vă rog să vă considerați informați prin rezumatul pe care tocmai l-am postat în presa (inter)națională numită facebook și vă rog să vă adresați cu "evreul care discriminează țigăncile cu fuste". Dacă vreți să vă delectați, pe larg, cu justificarea mulților bani pe care-i cheltuie statul ca să-și hrănească clientela politică de toate culorile, apăsați pe link" - a fost mesajul transmis de Victor Ciutacu.

Amintim că în februarie, E-Romnja și Centrul FILIA au transmis către CNCD o petiție prin care solicitau constatarea "faptei de discriminare multiplă în cazul afirmațiilor lui Victor Ciutacu în cadrul unei emisiuni, afirmații făcute în contextul protestelor din Piața Victoriei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel