Ciutacu - Negulescu, scandal după mai multe imagini. ”Vă detest sincer, domnu' procuror”

Mircea Negulescu a reacționat după ce România TV a prezentat o serie de imagini cu el.

”Domnule Ciutacu,

Pentru ca știu ca postul de televiziune unde prestați nu mi acorda dreptul la replica va adresez o scrisoare deschisa la care nu am pretentia sa-mi raspundeti.

În acest sens precizez ca, în condițiile in care la data evenimentului nu mai aveam calitatea de magistrat fotografiile si inregistrarile prezentate in emisiunea dumneavoastra dar și în buletinele de știri de azi 27.06. 2019, reprezinta o încalcare a drepturilor civile personale nepatrimoniale dar și a drepturilor constituționale și ma refer aici la dreptul la propria imagine, dreptul la demnitate, dreptul la respectarea vieții intime si private

Eu inteleg ca dumneavoastra in calitate de " formator de opinie " " independent " platit din banii lui Sebastian Ghita ați omis sa informați opinia publica de faptul că înainte de a parasi țara sponsorul dumneavoastra a înregistrat la postul de televiziune la care prestați peste 20 de ore de emisiune vorbesc aici de īnregistrarile pe care cu complicitate ați pretins ca vă soseau la redacție.

Aceste date le am de la avertizorul Vlad Cosma care de buna voie si nesilit de nimeni se prezenta ca o " albinuță", așa dupa cum afirma în inregistrarea pe care o pot pune la dispoziția dumneavoastra, la DNA S T Ploiesti sa sprijine la aflarea adevarului si la prinderea fugarului.

În raport de cele mai sus expuse am rezerve vis a vis de independenta si imparțialitatea dumneavoastra ca "formator de opinie"", a declarat Mircea Negulescu pentru Stiripesurse.

Replica lui Ciutacu

Victor Ciutacu i-a dat o replică procurorului Portocală.

”Îmi scrie domnu' Negulescu, prin intermediari. Are dubii privind imparțialitatea mea. Eu n-am deloc. Sunt profund parțial. Și o recunosc. Spre exemplu, vă detest sincer, domnu' procuror. Pentru că, folosindu-vă de instrumente represive și având apucături de torționar, ați distrus vieți, ați frânt destine. Cât despre revelațiile tardive cu Ghiță și Cosma, nu par a vă ajuta la nimic. Sunteți out! În privința drepturilor care v-ar fi fost încălcate, vă sfătuiesc să vă adresați instanței de judecată. Sper că nu v-ați pierdut încrederea în justiție.

P.S. Dacă aveați sângele cu care vă lăudați, acceptați măcar una dintre invitațiile mele repetate la un interviu. Sunt cel mai bun din țară la asta. V-ar fi fost mai de folos decât lamentările astea de persecutat. Propunerea mea rămâne valabilă. Vin și filmăm oriunde vreți. Inclusiv în celula cu violatori de la Câmpina, dacă vă inspiră”, a scris Victor Ciutacu pe contul său de Facebook.

Emisiunea respectivă o puteți urmări aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel