Ciutacu, atac crunt la Hotnews după un articol publicat despre el

Victor Ciutacu a lansat un atac la Hotnews, după ce pe site-ul respectiv a apărut o știre falsă despre realizatorul România TV.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Iohannis, greșeala uriașă a stafului cu privire la Antena 3

Într-un articol publicat pe Hotnews, Cristi Citre, fost angajat la Digi 24, a scris că jurnalistul România TV "îl acuză pe Klaus Iohannis că își face campanie cu ajutorul țiganilor".

În replică, Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook, "a tradus" ce a zis în emisiunea pe care o moderează la România TV cu privire la campania lui Klaus Iohannis.

"Pe ăsta sper că, totuși, de tâmpit l-a dat afară Prelipceanu de la Digi. Înțeleg că nemții plătesc taxă de șmecher la Oficina ca să pară persecutat în campanie al lor, da' măcar puteau să ceară niște sclavi deștepți. Ca să faci o manipulare cum trebuie, iți trebuie niște prestatori cu niște creier în cap. Odinioară, ticălosu' de Tapalaga aducea în grajd niște mamifere în ochii cărora mai găseai un licăr de vagă inteligență. Pe foamea asta, a ajuns să strângă de pe trotuar toți puținteii la minte.

Acum, dacă tot m-am luat cu vorba, hai să-i traduc prostului din română-n română: dacă Băsescu a făcut campanie exploatând nișa țigănească, Iohannis se bazeaza pe cea extremistă. Lucru extrem de lesne demonstrabil dacă ai bunăvoința să asculți, fie și cu ochii închiși, înregistrarea emisiunii", a fost replica lui Victor Ciutacu după articolul publicat de Cristi Citre pe Hotnews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel