Ciutacu - actorul Vizante, scandal. Replici dure

Mihai Ciobanu / 03 apr 2019 / 17:51 Salveaza PDF Comentarii
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu îi dă replica lui Marius Florea Vizante după ce acesta din urmă a acuzat faptul că ar fi fost acuzat pe nedrept la România TV, în disputa pe care a avut-o cu actorul Vladimir Găitan. 

"Băiatu' ăsta-i bipolar? Întâi îmi cerșește like-ul, după aia se dă victima mea. Întâi îi sare-n beregată lui Găitan, după aia se plânge că a fost acuzat de ce n-a făcut. Neavând nici portocale, nici altitudine să-și continue meciul cu actorul pe care l-a porcăit, lasă coada jos și face pe opresatul la televiziunea oamenilor răi, în emisiunea rău famată. Greu la deal în lupta cu ciuma roșie când te lasă carburatorul...

P.S. Drama jucătorilor în reclame la vopsea/mezeluri/magazine e că lumea cu măcar două țigle pe casă nu-i ia în seamă ca actori. Și că, oricând, va prevala interpretarea celor care și-au probat talentul pe scândura teatrului sau în film", scrie Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook, în replică la afirmaţiile făcute de către actorul Marius Florea Vizante.

Ce a declarat Vizante

 

"Ieri seară la România tv am fost acuzat de către domnul Ciutacu cum că l-aș fi amenințat pe domnul Găitan și familia sa cu arderea pe rug!!!

In ceasul al 13-le-a am reușit să am o convorbire omenească cu domnul Găitan! Pornind de la luarea mea de poziție lucrurile au luat o turnură de nepovestit! Regret și vă voi pune la dispoziție declarația domnului Găitan cum că in nici un caz nu eu am amenințat ( în nici un fel și, cu atât mai puțin că ar trebui folosit focul) ci că cei de la Româniatv au răstălmăcit vorbele dumnealui! Somez canalul mai sus anunțat sa dezmintă public (la aceeași ora!) și sa dezamorseze aceasta falsă criză!", a scris Vizante pe Facebook.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27