Circulaţia pe drumurile naţionale şi autostrăzi. Anunţul drumarilor

Circulaţia pe drumurile naţionale şi autostrăzi se desfăşoară în condiţii de iarnă, joi dimineaţa, este anunţul oficialilor CNAIR.

Circulaţia pe sectoarele de drumuri naţionale şi autostrăzile aflate sub incidenţa Codului portocaliu se desfăşoară joi dimineaţa în condiţii de iarnă, iar drumarii au acţionat în cursul nopţii cu 1.436 de autoutilaje şi au răspândit 9.182 tone material antiderapant, a anunţat, joi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

'Reprezentanţii CNAIR SA acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă. Menţionăm că la această oră se circulă în condiţii de iarnă pe sectoarele de drumuri naţionale şi autostrăzile aflate sub incidenţa Codului portocaliu şi facem din nou apel la conducătorii auto să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate', informează un comunicat al CNAIR remis joi dimineaţa AGERPRES.

De asemenea, CNAIR precizează că, în perioada 17 ianuarie 2018, ora 17:00 - 18 ianuarie 2018, ora 5:00, drumarii au acţionat la nivel naţional în judeţele aflate sub incidenţa Codului portocaliu de viscol cu 1.436 de autoutilaje şi au răspândit 9.182 tone material antiderapant, 52,8 tone clorură de calciu şi 2 tone de soluţie ecologică.

Şi în Bucureşti au acţionat cu 313 autoutilaje, s-au răspândit 1.440 tone material antiderapant şi 0,4 tone clorură de calciu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. sau pe site-ul CNAIR şi pe paginile de Facebook şi Twitter ale companiei.

Meteorologii au emis miercuri două avertizări Cod portocaliu de ninsori şi viscol, valabile până joi seara în 20 de judeţe din Moldova, Transilvania şi Oltenia, şi au prelungit Codul galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului pentru 18 judeţe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel