Circuitul Superkombat premiat de Dan Tudorache, primarul Sectorului 1

Primarul Dan Tudorache, va premia luni, 15 mai 2017, începând cu orele 17:00, vedetele superkombat din România. 

Cu această ocazie, edilul Sectorului 1 îi va premia pentru întreaga activitate și pentru promovarea imaginii României în lume pe Cătălin Moroșanu, multiplu campion de K1 și Superkombat, Cezar Gheorghe, arbitru internațional și Președintele Superkombat România și Eduard Irimia fondator și Președinte Superkombat la nivel global.

De asemenea, vor mai fi premiați și Nicolae Cristescu, Președintele de Onoare Superkombat România și Marius Posa, Vicepreședintele Superkombat România, pentru sprijinul acordat în realizarea acestor evenimente de exceptie.

[citeste si]

"Sportul înseamnă sănătate. De aceea, în calitate de Primar al Sectorului 1, am fost și voi fi alături de întreaga mișcare sportivă din România. În limita competențelor mele, voi sprijini performanța, indiferent de ramura sportivă din care ea provine. Doresc să le felicit pe vedetele superkombat, care vor fi premiate astăzi, pentru modul în care au reușit să promoveze imaginea României în lume prin producția Superkombat ", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Prima gală Superkombat din România transmisă de celebrul post american CBS Sports Network, a avut loc în data de 07 aprilie 2017 în Sectorul 1 la Pavilionul Central al Complexului Romexpo. Gala a programat 11 meciuri, dintre care patru eliminatorii la categoria grea pentru marea finală a anului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel