Cine este Pere Fouras din Fort Boyard - OFICIAL

S-a aflat identitatea lui Pere Fouras din Fort Boyard.

Sub masca și hainele stăpânului fortăreței se află Marius Manole. Invitat în emisiunea "La Măruță", actorul a recunoscut că acest personaj a fost o provocare pentru el.

"A fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut vreodată. Stăteam opt ore împreună cu producătoarea și doi cameramani într-o cămăruță mică, doar noi patru. Iar timp de opt ore trebuia să improvizăm, vorbeam non-stop, spuneam tot ce-mi trecea prin cap. Niciodată nu am făcut așa ceva. A fost o super experiență! Mi-e foarte drag acest personaj și mi-ar plăcea să fac un film în care să joc machiat așa. S-a muncit foarte mult pentru a arată așa, iar eu și domnișoara make-up artist ne trezeam cel mai devreme. Mergeam cu trei ore înainte de filmare", a spus Marius Manole despre experiența de a-l interpreta pe bătrânul Fouras.

Marius Manole a mărturisit că nici mamei sale nu i-a zis că el este Pere Fouras. "Mă simt ușurat că nu mai trebuie să țin acest secret. Multă lume m-a întrebat dacă eu sunt Pere Fouras, nici măcar mamei nu i-am spus, dar ea m-a recunoscut după voce", a zis celebrul actor.

Aventura Fort Boyard continuă și duminică, de la 20:30, cu o nouă echipă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel