Cine este Ionuț Liviu Sugacevshi (Rusu Ionuț), ECHIPA RĂZBOINICILOR

Scutaru Cristina / 10 ian 2018 / 17:06 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ionuț Liviu Sugacevshi (Rusu Ionuț) face parte din Echipa Războinicilor la concursul Exatlon. 

Ionuț Liviu Sugacevshi (Rusu Ionuț), inginer de profesie, unul dintre cei zece concurenti care formează Echipa Războinicilor, a fost surpriza de la Exatlon, cel care i-a uimit pe cei din Echipa Faimoșilor prin agilitate. Concurentul crede că Echipa Războinicilor a fost subestimată de rivali, și așa a fost posibilă victoria Războinicilor. 

Chiar dacă concursul abia a început, Ionuț Liviu Sugacevshi (Rusu Ionuț) este sigur că va câștiga Exatlon. 

Marți seară, el a dovedit cât este de puternic. Cu o accidentare serioasă care l-ar fi putut scoate din concurs definitiv, și avertizat de medici, Ionuț a refuzat repausul fizic și s-a duelat cu rivalul său Vladimir Drăghia, din Echipa Faimoșilor, pe care l-a și înfrânt.

[citeste si]

Momente tensionate

A fost unul dintre momentele cele mai tensionante de aseară; înainte de a intra pe câmpul de luptă, diferența între cele două echipe era de patru puncte în favoarea Faimoșilor, astfel că se explică și dorința arzătoare a războinicului Ionuț de a o diminua.

"Concurez astăzi pentru că bătălia se va da pentru casă, așa că voi risca totul! Doctorii mi-au spus că riscul de a face o ruptură de mușchi este foarte mare", a răspuns hotărât Ionuț.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27