Cine este Ionuț Liviu Sugacevshi (Rusu Ionuț), ECHIPA RĂZBOINICILOR

Scutaru Cristina / 10 ian 2018 / 17:06 Salveaza PDF Comentarii

Ionuț Liviu Sugacevshi (Rusu Ionuț) face parte din Echipa Războinicilor la concursul Exatlon. 

Ionuț Liviu Sugacevshi (Rusu Ionuț), inginer de profesie, unul dintre cei zece concurenti care formează Echipa Războinicilor, a fost surpriza de la Exatlon, cel care i-a uimit pe cei din Echipa Faimoșilor prin agilitate. Concurentul crede că Echipa Războinicilor a fost subestimată de rivali, și așa a fost posibilă victoria Războinicilor. 

Chiar dacă concursul abia a început, Ionuț Liviu Sugacevshi (Rusu Ionuț) este sigur că va câștiga Exatlon. 

Marți seară, el a dovedit cât este de puternic. Cu o accidentare serioasă care l-ar fi putut scoate din concurs definitiv, și avertizat de medici, Ionuț a refuzat repausul fizic și s-a duelat cu rivalul său Vladimir Drăghia, din Echipa Faimoșilor, pe care l-a și înfrânt.

[citeste si]

Momente tensionate

A fost unul dintre momentele cele mai tensionante de aseară; înainte de a intra pe câmpul de luptă, diferența între cele două echipe era de patru puncte în favoarea Faimoșilor, astfel că se explică și dorința arzătoare a războinicului Ionuț de a o diminua.

"Concurez astăzi pentru că bătălia se va da pentru casă, așa că voi risca totul! Doctorii mi-au spus că riscul de a face o ruptură de mușchi este foarte mare", a răspuns hotărât Ionuț.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28