Cine e PSD-istul care a venit cu taxiul la nunta lui Valentin Dragnea

Majoritatea politicienilor care au luat parte la nunta lui Valentin Dragnea au venit cu mașinile personale, dar au mai fost și excepții.

Unul dintre aceștia a fost Nicolae Bacalbașa, deputat PSD, care a ales să vină cu un taxi. În momentul în care l-au văzut, protestatarii l-au recunoscut și au scandat lozinci la adresa lui. Oamenii care au venit să manifesteze au avut pancarte pe care scria ”mu#e PSD”, ”Jos penalii!” și alte mesaje specifice.

Valentin Dragnea și Gina Tătulescu s-au căsătorit duminică. Deși inițial ceremonia religioasă trebuia să aibă loc la Biserica Sf Elefterie, din centrul Capitalei, familia s-a răzgândit în ultimul moment. Astfel, ceremonia a fost oficială într-o capelă, în Palatul Snagov.

Cununia civilă oficiată de Firea

Fiul lui Liviu Dragnea a avut duminică dimineaţă cununia civilă cu Gina Alexandra Tătulescu, fiică de preot. Evenimentul a avut loc la sediul Primăriei Generale a Capitalei. La cununia civilă au participat circa 20 de persoane, printre care Liviu Dragnea şi iubita acestuia, Irina Tănase.

Ceremonia a fost oficializată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel