EXCLUSIV  Chirieac și Gușă, GLUME după cannabis-ul din AUR. Vâlcu: Tradiția turtei cu CÂNEPĂ de la Hanul Ancuței, ținută cu semințe din Ungaria

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Val Vâlcu, Bogdan Chirieac și Cozmin Gușă au reacționat după ce un parlamentar AUR a fost surprins ieri cu un plic de Cannabis în Parlament. 

Mircea Gheorgheosu este parlamentarul AUR care în cursul zilei de vineri a fost prins de lucrători de la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) din Parlament cu un plic de Cannabis. 

Acesta a fost dus la Secţia 17 Poliţie, iar ulterior, a anunţat că şi-a dat demisia din toate funcţiile pe care le deţine în Parlament şi în Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR).

”Până la finalizarea cercetărilor legale asupra faptelor pentru care sunt suspectat, îmi dau demisia din toate funcţiile pe care le deţin în Parlament şi în partidul Alianţa pentru Unirea Românilor. Rămân cu sufletul alături de toţi colegii şi prietenii care, cu dăruire şi devotament, vor continua să-şi dedice viaţa în serviciul binelui”, precizează Gheorgheosu într-o declaraţie de presă transmisă Agerpres de către Biroul de comunicare al AUR.

Val Vâlcu, Bogdan Chirieac și Cozmin Gușă, replici geniale după plicul de Cannabis din AUR

În acest context, Cozmin Gușă este de părere că partidul AUR începe să apună și că vor ieși la iveală o mulțime de alte lucruri.

"AUR apune. AUR nu va mai străluci atât de tare și vom începe să aflăm fel de fel de lucruri care sunt minore... nu au relevanță", a spus Cozmin Gușă.

"Sunt minore, dar aici trebuie puse în balanță. Pliculețul cu ierburi, dacă o fi, să spunem că revoltă publicul mai în vârstă: Ia, uite, maică, în loc să fie în servită o felie de cozonac, au o felie de iarba dr*acului. Pe de altă parte, cei din Diaspora care au votat AUR nu cred că că sunt atât de revoltați de treaba asta", a spus Val Vâlcu.

"Dacă sunt USR-iști consumatori de Cannabis în România, crezi că trec la AUR acum? Și ei sunt public, ce? Ei nu sunt ai noștri?", a întrebat Bogdan Chirieac, care a continuat spunând că "stai să vedem dacă e Cannabis sa nu e Cannabis. Dacă e Cannabis să analizăm dacă publicul tânăr e șocat. Deci s-ar putea ca publicul tânăr să spună: Bă, ce cool e ăla, ce partid mișto. Eram cu USR până acum, dar hai să votăm AUR că ăștia... Cannabis-ul ăsta se fumează, se mănâncă, ce face ceai? Că nu știu!"

"Se face orice cu el. Și plăcinte! E o afacere de 3 miliarde de dolari. De la pizzerie la ce vrei tu...", a răspuns Val Vâlcu. 

"Aaa, poți să-l pui pe pizza? E super cool!", a spus Bogdan Chirieac. 

Val Vâlcu, poveste de la restaurantul "Hanul Ancuței": Turta cu cânepă, produs tradițional românesc

"Era o poveste de la Hanul Ancuței, a fost un restaurant, e un restaurant foarte bun și au produse tradiționale, ceea ce în România, produsul tradițional e pizza și spaghetti cu calamar. Și printre ele este turta cu cânepă. Tradițională în Moldova, de sute de ani, de pe vremea lui Ștefan cel Mare, niște turte de făină cu zahăr, miere și semințe de cânepă. Mă rog, e inedit așa, e o chestie culinară locală. Și întreb de unde vin semințele și mi-au zis că le importă din Ungaria, prin magazine de tip plafar, că la noi vine DIICOT și te saltă dacă cultivi cânepă, fie pentru trebuințe gospodărești, fie culinare.

Deci tradiția în Hanul Ancuței din Moldova se ține cu semințe cumpărate din Ungaria, unde legea nu e atât de absurdă!", a povestit Val Vâlcu. 

"Fac o precizare! Te saltă, dar nu dacă le cultivi! Poți să le cultivi, dar nu ai voie să le procesezi. Noi le ducem în Ungaria, ducem produsul brut, ăia au dreptul să le manipuleze și le aducem înapoi. La noi se cultivă, se duce în altă țară, se împachetează, se procesează pe acolo și vine înapoi", a subliniat Cozmin Gușă.

Bogdan Chirieac: La de 10 ori prețul!

Cozmin Gușă: Normal! E jale!

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel