Chirieac: Băsescu este în mod evident adevăratul președinte al USL

După o zi agitată în USL, analistul Bogdan Chirieac este de părere că "la un an de la alegerile generale care au adus USL la 70 la sută în Parlament, după scandaluri în care a fost implicat și care au condus la o scădere de imagine incredibilă, domnul Băsescu repurtează o victorie categorică".

"Chestiunea cu acciza este la ficat. Domnul Victor Ponta ne-a explicat că el face autostrăzi din banii aceia și că este necesar să mărească acciza la motorină, la benzină. Am râs de domnul Băsescu, l-am făcut ridicol atunci când, în plin scandal Nana, începuse să vorbească despre acciza la benzină și la motorină, și noi spuneam «uite cum duce dintr-o parte în alta, cum nu vrea să ne focalizăm pe ce s-a întâmplat acolo». Iar astăzi, prim-ministrul, fără o consultare, fără un anunț, în primul rând față de alegătorii români care au avut naivitatea să vadă o speranță anul trecut, și fără să explice cum s-a dus pe tăcute la Palatul Cotroceni, după scandalul din Guvern, după trecerea pe la liberali, l-a lăsat pe domnul Băsescu să ne anunțe că acciza nu mai trebuie.

Rezultă că domnul Băsescu a avut mare dreptate, fiindcă aceia erau bani de campanie. Și dacă vrei să minți, trebuie să știi să minți".

Domnul Traian Băsescu este în mod evident  adevăratul președinte al USL, ceilalți, mici, de sub el, poate că vor executa ordinele", a mai spus Chirieac la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel